Algemeen – Huisartsenpraktijk Van der Hulst | Hammerborg – Den Ham
Voorstraat 2 7683 VB Den Ham Tel:0546-671320 0546-673602
Header afbeelding

Algemeen

Onze praktijk biedt laagdrempelige, persoonlijke huisartsenzorg, waarbij u de medewerkers kent en de medewerkers u kennen.

Spreekuur en huisbezoek

Voor het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u bellen met de assistente tussen:

  • 8.00 uur – 12.00 uur

Wilt u voor het aanvragen van een huisbezoek bellen voor 10.00 uur.

De assistente zal u vragen naar de reden van komst. Voor sommige klachten heeft de huisarts namelijk meer dan 10 minuten nodig. De assistente reserveert dan meer tijd waardoor onnodig lange wachttijden worden voorkomen. Ook kan de assistente waardevolle adviezen geven voor uw aandoening.

Telefonische adviezen

Voor het beantwoorden van korte vragen en opvragen van uitslagen kunt u de assistente bellen tussen:

  • na 11.00 uur

Indien nodig zal de assistente nog overleggen met de huisarts. Uitslagen zijn altijd vooraf door de huisarts beoordeeld. Mocht de assistente u niet kunnen helpen of hebt u nog vragen aan de huisarts dan zal zij uw telefoonnummer noteren en wordt u teruggebeld.

Iedereen moet persoonlijk bellen voor een uitslag, dit omdat wij zorgvuldig dienen om te gaan met het medisch geheim. Wettelijk is het niet toegestaan om uitslagen of informatie over u door te geven aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming. Een uitzondering hierop zijn kinderen tot 16 jaar.

Als u dit wel wilt, kunt u dit tijdens het (telefonisch)consult of de visite aan de huisarts melden. De huisarts legt in uw dossier vast aan wie de informatie mag worden doorgegeven. Dit geldt voor elke uitslag of informatievraag apart.

Het blijkt dat wij sommige uitslagen niet ontvangen. Belt u a.u.b. daarom altijd voor de uitslag; geen bericht betekent helaas niet altijd goed bericht!